Kategorier
Triton

Trivsam advent

Hej alla goa, gamla och nya vänner! Advent betyder ankomst, och jag välkomnar er när jag i dag pulsat mig fram hit.

Det här är min pensionärsblogg, och här kommer ni att träffa mig och brödraskaran då och då när andan faller på!

Hoppas förstås ni vill hänga med…

Tassekram Triton ”Tritte” Persson

8 svar på ”Trivsam advent”

Välkommen åter, här var det en bister 1:a advent som mötte mig och matten i morse, -18,2 stod våran glädjemätare på, Lillhusse har döpt vermometern till det, då det alltid är minst 1 grad kallare på hans vermometer, idag borde den heta kallometer. Jag var snabb som attan när jag var ut och gjorde ett par ettor, in i värmen så fort det bara var möjligt innan man fryser fast.

Hoppas att du och dina bröder haft drägligare väder, visst det är fint om solen behagar visa sig men här lyser den med sin frånvaro, trots griskylan. Ni får ha det så braigt ni kan där nere i länsstaden.

Russelpussar i mängd.

Tack goa rara Felix och matte Inga-Lill! Kallt här med, men långt ifrån lika isigt som hos er. Dessutom strålande sol, så det är jättehärligt ute! Ha det så gott inne vid kaminen tills det blir mildare! Alla gott till er och nospussar från oss alla!
Tassekram Tritte

Svara

Välkommen ❤️❤️❤️❤️
Kul att ni finns här då och då sötnosar 😻😻😻😻
Glad advent 🌟

Hej,finaste Triton😻Glad första advent på er oxå,själv blev jag jätteglad när jag fick se att man får följa er igen🙏Finaste kissarna,vackraste bilderna o härlig läsning/Kram på er❤️Christel

Tack rara Christel! Vi är så glada att ha dig som trogen vän, och gläds åt att kunna glädja, då delad glädje är dubbel glädje! Allt gott till dig och fina adventshelger från oss alla här hemma!
Tassekram Tritte

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *