Kategorier
Triton

Sagolik midsommar

… med blommor och blader i långa rader!

Här kommer jag, stolt och glad, efter en sagolik midsommar som aldrig vill ta slut. För solen fortsätter skina, värmen hålla i sig och blomsterkransarna prunka som aldrig förr!

Vår bästa tid är nu, när alla dörrar står på vid gavel, och vi bröder får husera fritt dygnet runt. Ute i buskarna, inne under takfläkten, uppe på farstukvisttaket och i vårt älskade ”utahus”!

Artemis har fullt upp att hålla koll på alla ”lillpippis”, som invaderar trädgården från arla morgon till sena kväll. Och han njuter lika mycket som jag av den nyvunna friheten i gröngräset.

Men han älskar också att visa upp sig och få beundrande blickar från nära och kära som tittar förbi! Noga med att hålla avstånd, precis som han alltid vill, och som det nu ska vara!

Vi två mot världen, visar pappa Ingos pojkar, Febus och Mini-Vinnie, med all tydlighet från taket på lilla redskapsskjulet. Där sitter de och smider planer och har så gjort tillsammans i alla år!

Febus är Mini-Vinnies storebror och idol, och ingen kan ta miste på att de är samma pappas pojkar! Så kära och så lika i så mycket, och ingen kan ta miste på hur Febus växt med sin uppgift.

Blomsterkransar till midsommar har i alla år varit tradition här hemma. Och traditioner är till för att hållas! Mini-Vinnie är den första att instämma och stolt posera blommor och blad.

Så har vi firat, och jag hoppas ni alla haft det lika skönt som vi i sommarvärmen.. Fast än varmare lär det ska bli, så det gäller att dricka och kanske hålla sig i skuggan framöver.

Tassekram Tritte-Gubben

8 svar på ”Sagolik midsommar”

Ni är helt fantastiska i era alltid så tjusiga kransar. Så fina så man blir tårögd 💙 Så härlig midsommar ni alla haft, låter toppen. Kottarna och småpippisarna mår bra ute hos er förstår vi. Vi har också massor med fågelliv här nu. Både svalor och någon fink bor ju under taken på olika sidor på huset. Mycket liv och så roligt att se hur de jobbar, föräldrarna.
Här hemma var det också lugnt och skönt helgen som var, matten jobbade hela midsommarhelgen, så husse fick sköta ruljansen med kattskötsel, extra kattgos på nätterna ( då matten saknades) gräsklippning samt mekande med den trasiga vattenpumpen (till bevattningen) från sjön. Kommer en ny bättre pump på lördag!!

Kram på er hela högen och tack för de underbara bilderna ni bjuder på ❤️

Tack goa matte Ann och hela söta rara familjen! Jodå, både pippis ch ”kottar” stortrivs och har firat midsommar med oss. Hoppas du matte fått en skön ledighet efter vaknätterna, och tur att husse där ställer upp precis som hemma här. Så glad att ni tittar in och skriver i bloggen och inte bara på facebook! Allt gott till er alla, och hoppas vattenpumpen blir till belåtenhet!
Tassekram Tritte

Svara

Så underbart vackra ni alla är i er fina kransar❤️ Förstår att ni njuter nu när alla dörrar står öppna och ni kan var ute i eran mysiga trädgård. Varmt är det nu här på Gotland med, så dricka mycket är viktigt. Zorro har en kyldyna här som han gärna svalkar sig på lite då och då❤️ Önskar Er alla en fortsatt härlig sommar😍🌻🌻 Kram och nosisar❤️

Tack raraste vänner på Gotland! Det blev en midsommar att minnas, trots coronan, då vädret gjorde att vi bröder kunde fira dygnet runt! Nu är det lite svalare, och i går kom äntligen det förlösande regnet. Hoppas allt är bra med er, och alla här hemma hälsar så gott med kramar och nosisar tillbaka till er!
Tassekram Tritte

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *