Kategorier
Triton

Kransarnas helg

firades i dagarna fem

Vad vore livet utan blomsterkrans runt halsen i midsommartid! Jag tjuvstartade firandet redan dagen före och fortsatte glatt med svansen i vädret ända till igår.

Som stjärnan i en midsommarnattsdröm kände jag mig där jag i satt i gryningen och upplevde naturen. Och kan ni tänka er att i fyrasnåret började näktergalen sjunga för matte och mig!

Bröderna hängde förstås på i firandet och Artemis ville verkligen visa upp sig i blomsterskrud. Fortfarande lite tunt med vänner på grund av coronan, men snart ska husfolket vara på den trygga sidan!

Till och med Febus kom i stämning och lade buset på hyllan en stund i midsommarkvällen. Fast ögonen sökte sig envist upp till lillpippis matställe och alla småttingar som matades där!

En gång lillebror, alltid lillebror, och så klart ska en liten bror posera på pallen! Den är hans trädgårdsfavorit både till vardags och fest, och en utmärkt utkikspost för en storviltjägare.

Söt, sötare, sötast! Ingen kan väl som Artemis titta bedjande på husse när han vill någonting. Oftast handlar det om ett litet torn spraygrädde, och husse smälter förstås direkt i sommarvärmen!

Husmössen under redskapsskjulet lever farligt även när solen skiner och det är 27 grader varmt mitt på dagen. Febus har sina ärliga blå ögon på skaft, i alla väder, också med blomsterkrans i håret!

En rosenprydd Mini-Vinnie får avsluta dagens axplock och bildkavalkad från firandet här hemma. Och till er alla, från oss alla, en fortsatt skön och solig sommar önskar vi er!

Tassekram Tritte-Gubben

18 svar på ”Kransarnas helg”

Så otroligt underbara bilder på er. Ja nu får vi hoppas att det lugnar ner sig med pandemin. Men så länge det behövs så ska vi vara försiktiga. Ni är så otroligt söta och Goa. Önskar er en fortsatt fin sommar

Viilka härliga bilder på vackra kissar, med så vackra kransar, ja snart ska väl pandemin lämna oss, så vi kan träffas igen, ha en jättefin sommar, med alla era vänner. Kram

Tack rara Margareta! Ha det så jättefint du med och var rädd om dig! Vi går mot ljusare tider, även om det vänt åt andra hållet i almanackan!
Tassekramar från oss alla

Svara

Det var det vackraste jag sett❤️ Vilka underbara kransar på dessa vackra katter. Matte måste vara proffs på att binda dem, gör tavlor av dem eller bilder i en almanacka .🥰 Så vackert så man blir rörd❤️ Önskar er alla en härlig sommar🥰🌹🌹🌹 Zimba och matte🥰🥰❤️

Tack söta rara Zimba och matte Marie! Kan skvallra om att matte har hjälp av en riktig blomsterdekoratör varje år! Det har liksom blivit tradition, och som du vet håller jag på att traditioner ska hållas! En riktigt härlig sommar önskar vi tillbaka till er!
Tassekramar från oss alla

Svara

Alltid en högtidsstund när det kommer nya inlägg i bloggen. Ni är så vackra med era fina kransar på mattes fina bilder. Jo än får vi vara lite försiktigare än förut men tycker det går bra. Har väl vant oss att vid att undvika folksamlingar. Nu har vi köpt ryggsäckar att lasta in katterna i så de kan följa med på promenad lite lättare, de skall klart få gå själva med när det passar. Ha en fin sommar allihopa med tassekramar från Skåne.

Tack hela rara familjen i Skåne! Så spännande det låter att sötaste töserna, Milou och Nellie, ska få hänga med ut på långpromenad. Lova att ni berättar mer om de spännande planerna, som är helt perfekta för att slippa folksamligar! Ha det så jättebra hela sommaren!
Tassekramar från oss alla

Svara

Så fina ni katter är på bilderna, ni passar så bra i era vackra rosenkransar, förstår att ni haft riktigt firande med spraygrädde och allt som där tillhör. Passar på att plita ner någon rad mellan åskskurarna, för här må du tro att Åskar har livat.

Kramar till dig och dina bröder, tvåbeningarna få också hänga med på ett hörn.

Tack rara Inga-Lill! Låter som du har det jättespännande med Åskar där uppe i fjällvärlden. Vi väntar och väntar men har bara få höra någon enstaka knall då och då. Så du får gärna skicka ner honom till oss en sväng! En fortsatt fin sommar önskar vi er där uppe tills vi hörs igen!
Tassekramar från oss alla

Svara

Tack för underbara bilder på kvartetten sötnosar, vilka läckra kransar har du gjort dom själv! Det verkar som dom finner sig i att ha dom på sig, dom visar upp dom med stolthet! Ha en fortsatt fin sommar!

Tack rara Britt-Marie! Får väl skvallra för dig med att matte har hjälp av en riktig blomsterdekoratör. Det har blivit tradition till midsommar, och jag håller stenhårt på att traditioner ska hållas! En fortsatt fin sommar till dig och de dina!
Tassekramar från oss alla

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *