Kategorier
Triton

Gott Nytt År

till er alla – från oss alla

Nyårsklockorna i all världens kyrkor hann ringa innan jag lyckades pulsa mig ut till skrivarstugan! Men nu är jag här, och vill önska er alla god fortsättning, när vi skriver år 2022 med tassarna på tangentbordet.

Hoppas ni firat med nära och kära och haft det lika lugnt och skönt som vi bröder här hemma! På årets första dag passade vi på att mysa med tomten i julhörnan och tacka honom för den här gången med ett litet bildsvep.

Helgfotandet här hemma tillhör höjdpunkterna i firandet för oss bröder, som då får ha matte alldeles för oss själva! Vi tävlar verkligen med varandra om hennes gunst, och får massor med beröm för att vi är så suveräna!

Vår egen silvergrå tomtegubbe är den enda julprydnad vi bröder uppskattar att mysa med! Så mjuk och go, med lurvig klädsel, och trygg stt gömma sig bakom när snöplogen dundrar förbi alldeles utanför husknuten!

Nu har tomten glatt oss en hela månad och får gå till vila i kattrummet. En tasseklapp på huvudet fick han av mig, som nu ser framåt och längtar efter att morgonsolens första strålar ska leta sig fram till farstukvisten!

Allt gott till er alla!

Tassekram Tritte

14 svar på ”Gott Nytt År”

Men så julmysigt ni haft ni bröder och familjen hoppas nu att 2022 blir ett bra mycket bättre år än det som varit . Här på Brandalsund har vi lite tung blötsnö och alla bröder o systrar tittar ut , bara lite ,snabbt och vänder . Hoppas nu att vi får lite mera sol så alls vill gå ut. Många kramar till dig Triton o dina bröder Artemis ,Febus o Mini Vinnie . Kramar från födelseorten och gammatte Marianne

Tack allra bästa gammatte Marianne och alla stora och små vänner därhemma i Brandalsund! Vi har haft det jättemysigt, och jag är så stolt och glad över att du fortfarande håler koll på mig efter 12 långa år.
I går fick vi massor med snö, som idag håller på att smälta. Rena vårvädret ute på promenaden nyss. Nu väntar vi bara på solen, precis som ni go´vänner!
Minns så väl hur du satte mig i ett snöigt träd, för att husse och matte skulle få en fin julhälsning, innan de fick hämta mig. Säkert därför jag älskar att vara ute i nästan alla väder!
Ha det så gott, och tassekramar i massor kommer här till er alla från oss alla! Kramar förstås från husse och matte med!
/ Triton

Svara

Gott Nytt År på er sötnosar och tack för alla fina bilder och texter, man blir så glad av att följa er på alla spännande upptåg! Hälsa matte för alla härliga naturbilder med olika djur! Kramar till er!

Tack rara Britt-Marie! Härligt att veta att du fortsätter följa oss in på det nya året! Har hälsat matte, och hon hälsar tillbaka till dig och de dina därhemma! Bröderna hälsar också så gott!
Tassekram Tritte

Svara

Vi här i Västhaga Örebro
Önskar dig o dina bröder matte o husse med.
En god fortsättning på det nya året💖

Det var en vacker tomte ni har, förstår att ni myser med den när den är framme under jul och nyår. Ni ser ut att ha skönt där i pälsar när ni ska fotas, förstår att matten fotar er för ni är ju vackra. Lugnt och skönt ska man ha, i alla fall när det gamla året tackar för sig och det nya träder in med allt vad det för med sig.

Jodå, här går livet sin gilla gång, vi äter och mår som kungar, snön har lagt sig på granarna så grenarna hänger tungt nästan lodrätt. Skönt när snön lagt sig överallt för det dämpar ljudet från bilarna som drar iväg in mot Norge, det är visst poliser som vaktar gränsen här borta, har skam till sägandes inte varit och kollat trots att det är bara ca 1,5 km till gränsen.

Ni får har en god fortsättning på det nya året, både två- och fyrbenta!

Tack rara Inga-Lill! Vi har haft en jätteskön jul- och nyårshelg med mest bara husse och matte. Precis som vi bröder vill ha det och tid för massor av mys i soffan!
Vi fick massor med snö igår, och det var helt underbart ute, men nu börjar den sjunka ihop i plusgraderna. Håller med om att det är skönt med snön, som därpa oljuden utifrån, och allt gott till er däruppe önskar vi er tills vi hörs igen!
Tassekram Tritte

Svara

Gott Nytt År till er fina bröder och tack för jättefina bilder och underhållande texter av matte! Det är så trevlig läsning och ni bor så underbart! Det enda negativa är att snöplogen dundrar förbi så nära ert hus, men det är ju bara snö om vintern och ibland inte ens då. Och då är ni ju trygga inomhus!
Önskar er alla en god fortsättning och ett mycket bättre år än det som varit! Det kan väl inte vara så svårt att uppnå efter allt negativt som hänt under 2021?
Må det bli ett år fyllt av god hälsa för alla, ett år utan restriktioner och kontroller, men med massor av tillfällen att träffas, umgås, att ha det trevligt och mysigt tillsammans, att vi ska kunna resa utan problem och med förhoppningen om att vi aldrig mer ska behöva gå igenom en enda pandemi till! Ett riktigt Gott Nytt År i alla avseenden önskar vi er alla från oss 6 kattkusiner i Spanien och från vår husse och
matte Karin G.G. 🤗🐾🐾💕🎉🌟🌟🌟

Tack rara matte Karin G G och alla våra sex söta kusiner ner i Spanien! Instämmer i allt ni önskar, och hoppas innerligt allt blir som förr innan coronan tog över.
Vi är så glada att ha er som troet sällskap, även om det är på jättemånga mils avstånd. Känns precis som om vi är gamla goda vänner alldeles på riktigt!
Ha det så gott allesammans, och var rädda om er, så hörs vi snart igen! Alla här hemma hälsar så gott!
Tassekram Tritte

Svara

Önskar er en God fortsättning på det nya året.
Här smälldes det riktigt ordentligt, tyvärr. Grannen under mig, hundägare, vet hur det brukar låta så han lämnade sin hund hos sina föräldrar som bor där det är lugnt. Det ska inte vara så. Det går alldeles utmärkt att fira nyår utan raketer och smällare.
Vad skönt att det var lugnt hos er.
Min Findus hade det lugnt och skönt.
Tänk han blev 14 år på nyårsdagen.
Ja, nu vet vi ju inte riktigt när han är född men det är det datum jag satt på honom.
Vilken underbar tomte. Alltid så fina bilder på er.
❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *