Kategorier
Triton

Vi tassar vidare…

… fast det går tungt

Drygt två månader har gått sedan vi förlorade vår innerligt älskade lillebror Mini-Vinnie. Vi tassar vidare efter bästa förmåga, men han fattas oss vad vi än gör och var vi ät är! Som här på ”ljugarbänken” i vårsolen.

Jag är inte mycket att visa upp för omvärlden, då jag håller på att tappa vinterkragen, och är snudd på skallig på sidorna! Men solen värmer skönt medan vårvinden friskar i och döljer de tillfälliga skavankerna.

Framför allt för Febus måste Artemis och jag göra allt för att för att lätta upp stämningen här hemma. Han sörjer och saknar, så det gör ont att se, men så var de också oskiljaktiga och Febus lillebrors stora idol.

Broder Artemis gör sitt bästa för att trösta Febus och kryper ofta ner i soffan hos honom och tvättar honom. En dag gladde han oss också med att jaga solkatter, och råma som en ko, så högt att han skrämde sig själv!

Det var allt för i dag! Bara en liten ärlig hälsning från ”ljugarbänken” i vårsolen, så ni inte glömmer bort oss alldeles. Vi vill ju så gärna ha er kvar som vänner, och önskar er alla en solig fortsättning på våren!

Tassekram Tritte med bröderna Artemis och Febus

22 svar på ”Vi tassar vidare…”

Kära ni underbara bröder vilken stor glädje ni sprider bland oss som läser. Ni får trösta varandra. Varmaste kramar från ett fan av er underbara blogg. Annika

Finaste härligaste gänget. Jag förstår att det är tungt. Det är så orättvist när någon så ung går bort. Vi är många som är med er I sorgen. Jag kommer alltid att finnas kvar. Ni är mina ljuspunkter.
Kan meddela att Findus mår så gott. Snart dags att åka och besöka honom igen.
Det är tungt att ha honom så långt bort men han hade aldrig kommit att må bra av att vara instängd i en lägenhet. Sen fick han en liten kompis, Solo, som verkligen behövde en storebror att ty sig till.
Kramar och tankar

Tack rara Anja! Vi är alla så tacksamma över att ha dig som trogen vän! Vet vad Findus betydde för dig, och förstår att saknaden är stor.
Men du tänkte på honom och kan glädjas åt att han har det bra och fått en ny uppgift att fylla som storebror. Och så får ni ju ses då och då.
Alla här hemma hälsar så gott!
Tassekram Tritte

Svara

Så fint att få höra hur det är med er och att ni tassar vidare trots sorgen. Många kramar från Åsa med familj och vovven Mattis som skickar med ett extra hjärta till er var och en❤❤❤❤❤

Tack hela hjärtevarma familjen och bäste vovven Mattis! Så gott att matte och ni hittat varandra igen efter alla år sedan ni bodde här uppe. Alla här hemma sänder kramar och extra hjärtan till lille Mattis förstås!
Tassekram Tritte

Svara

Älskade Tritte så glad jag blev att höra från er!
Du är lika underbart fin oavsett om kragen har blåst av. En ny växer snart fram. Jag sörjer med dig och övriga familjen över förlusten av MiniVinni men nu är det vår och då måste vi se framåt och glädjas åt att vi har varandra.
Stor kram till dig och dina bröder! ❤️❤️❤️

Tack för dina rara ord Anne Marie! Du är allt bra snäll du men det är så sant att kragen växer ut! Vi tassar på men tar det i vår egen takt.
Vet att du har så rätt i att vi måste se framåt och glädjas åt att vi har varandra! Och att vi har dig som trogen vän!
Alla här hemma hälsar så gott med kramar till dig!
Tassekram Tritte

Svara

Era vänner för alltid även om det dröjer mellan gångerna, livet självt kommer ju mellan ibland. Visst ser ni rätt molokna där ni sitter på bänken och det är inte konstigt alls. Milou o Nellie knatar på ungefär som vanligt och längtar efter våren på riktigt. Det har faktiskt varit riktigt finväder senaste veckan med sol i mängder. Vi tänker på er och önskar er allt gott framöver. Nospussar från tjejerna i Skåneland med sina Matte och Husse.

Tack hela rara familjen Värmer allas våra hjärtan att läsa att vi är vänner för alltid! Har varir alldeles för svårt att skriva, och tårarna har bara kommit på matte så fort hon försökt hjälpa mig!
Har varit riktigt vårlikt här den senaste veckan, och är fortfrande njutbart ute i dag. Men det lär ska vara kallväder på gång till helgen!
Alla här hemma hälsar så gott med kramar till er alla och nospussar förstås till sötaste Skånetöserna Milou och Nellie!
Tassekram Tritte

Svara

Så fina dem är, men det fattas någon på ljugarbänken 😿Min fina Frasse saknar Emelie sådant här hemma…i början gick han o letade, gömde sig…så ledsamt. Frasse såg verkligen upp till Emelie så lite av det hon lärde honom kommer fram ibland 🙏Men vad man saknar dem när dem försvinner ❤️Kramar till er

Tack rara Christel! Ja, det fattas verkligen en Mini-Vinnie på ljugarbänken. Men han är ständigt med oss i våra hjärtan, och vi minns och gläds åt allt gulligt han hittade på.
Här är det Febus som sörjer och saknar allra mest. Han virrar runt och letar, fast det gått två månder och han vet att lillebror är borta!
Kramar från alla härhemma till dig och din rare Frasse!
Tassekram Tritte

Svara

Självklart är vi kvar, vi vet hur det är att mista en älskad vän så vi har tålamod att vänta. Dock har de flesta gått över bron pga sjukdom och ålder, bara en genom olyckshändelse av min fyrbenta familj. De lämnade ett tomrum och så är det säkert hos er med, ni har mist er lillebror och tvåbeningarna sin minsta bäbis. Vi gråter nog alla lite till mans när vi tänker på er, ni ska bara veta att det kommer att ta tid, låt det göra det för det är som de säger tiden läker alla sår, de bleknar men ärren finns för alltid kvar.

Kramar i mängd.

Tack rara Ingalill för dina både varma, kloka och rara ord! Du har varit med om det själv och vet hur det känns att förlora en innerligt älskad liten vän!
Vår Mini-Vinnie var så speciell, för att han var så liten och verkligen ville vara lillebror hela livet. Det gör sitt till att det känns så svårt, och bara måste få ta tid att komma igenom!
Därför gott att veta att du finns kvar som trogen vän, så lovar vi kämpa och tassa på för att komma igen! Kramar från oss alla till dig!
Tassekram Tritte

Svara

Allra finaste missarna, så gott att få se er. Hoppas att vårsolen gör att ni får lite gladare tankar och kan minnas alla fina stunder med lillebror med glädje ❤️
Puss på nosarna från Signe och Anna

Tack rara matte Anna och sötisen Signe för er omranke om oss! Vårsolen är vår bästa vän och den vi alla här hemma längtar efter. Så vi får hoppas den hjälper oss på traven att komma igen!
Allt gott til er från oss alla och hoppas att ni mår bra! Och förstås tack för att ni fortsätter vara våra trogna vänner!
Tassekram Tritte

Svara

Vad härligt att se er igen, har saknat er! Jag förstår att det är tufft att mista sin bror, tur att ni har varandra! Det har gått ett år sedan min katt Mini blev sjuk och fick lämna jordelivet, saknaden är stor! Det är en glädje att få se och följa er här på FB, ni är så vackra i era härliga pälsar! Ha det nu riktigt skönt i vårsolen och ta hand om Febus! Puss&Kram!

Tack rara Britt-Marie för din omtanke och för att du fortsätter vara vår vän! Du vet hur det känns, att förlora sin bäste vän, och sedan försöka komma igen!
Vi tar en dag i sänder och gör vårt bästa för att trösta Febus och matte med. Alla här hemma hälsar så gott till dig!
Tassekram Tritte

Svara

Hej! Så roligt att höra ifrån er, har tänkt så mycket på er❤️ De tre musketörerna är så fina på sin trevliga ljugarbänk. Förstår att det är ett stort tomrum efter lillebror❤️ Många kramar och klappa om bröderna från mig❤️

Tack för dina rara ord Marie! En sen hälsning tillbaka, då vi inte förmått skriva förrän nu! Kramar tillbaka från oss alla, och jag lovar hälsa matte!
Tassekram Tritte

Svara

Du är alltid en vacker katt Triton oavsett i eller ur päls 😻❤️
Fin bild på er igen.
Sköt om och trösta varandra i sorgen både ni på fyra ben och matte och husse 🥰
Älskar att se bilder och höra om er vardag mm. Så tack för att ni orkar hålla kontakten.
Vi har ett nytt knyte som flyttade hem till oss och fick fart på flocken igen 😻
Älskade Lina växer så det knakar och ger oss glada skratt och grått hår mitt i sorgen. Inte som ersättare utan som en till familjemedlem ❤️

Hoppas ni ska må bra allihop ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kram från Belgarhusets.

Tack för alla rara ord och kramar tillbaka till er alla i Belgarhusets! Har inte förmått att svara förrän nu, då mattes tårar börjat rinna och skymt sikten så fort hon försökt hjälpa mig! Vet att ni upplevt den största av sorger, och känns så bra att höra att lilla Lina kommit som litet busfrö och älskad familjemedlem! Allt gott till er alla från oss alla!
Tassekram Tritte

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *