Kategorier
Triton

En sagolik midsommar

Vi tackar vädergudarna för det!

Vilken sagolikt vacker midsommar vi fått uppleva i år! Helt klart den varmaste, soligaste och ljusaste i ”Tritte-minne”! Och då har jag i alla fall varit med och firat i 13 år.

Varma soliga dagar, då vi vilat ut i skuggan, för att kunna fira med våra blomsterkransar till långt in på natten. Kransarna har blivit en kär tradition som är lika efterlängtad av oss alla!

Det är verkligen lilla julafton, när matte kommer hem med med de färggranna blomstren, som gör oss så stolta. Och med lite spray och vila i kylen, mitt på dagen, håller de i dagarna tre.

Så här ljuvligt har vi vilat om kvällarna efter middagen hela helgen! Enda smolket i bägaren har varit den tomma platsen bredvid mig, där allas vår älskade Mini-Vinnie saknas.

Lillebror fattas oss i allt vi gör, men är alltid med i våra tankar! Han hade växt in i traditionen med blomsterkransarna, och bar sin med stolthet, där han tassade runt med sin ”kotte-kompisar”.

Ett halvår har gått sedan han lämnade oss, men vi tittar fortfarande efter honom ute i trädgården! Samtidigt försöker vi se framåt, och glädjas åt sommaren som ligger framför oss!

Vi gläds åt att Febus äntligen börjar komma tillbaka, och tror oss ha hittat ett eget sätt att gå vidare! Vad det är får förbli en hemlis till nästa blogg, och tills dess ALLT GOTT TILL ER ALLA!

Tassekram Tritte-Gubben

10 svar på ”En sagolik midsommar”

Åhhh så fina ni är. Förstår att saknaden är stor. Ja här är det tomt utan Findus och Molly. Fast Findus hälsar att han har det så bra i Kvaldersrud. Nu har han också blivit bästa vän med deras Findus. Deras Findus kunde inte i längden värja sig mot min Findus godhet, charm och otroliga förmåga att bli vän med alla. Nu blev jag nyfiken på vad Febus har att berätta. Det ser jag fram emot🥰🥰🥰

Du är underbar Triton! Vad trevligt att få veta hur er midsommar var! Jag förstår att ni saknar brorsan väldigt mycket. Mina allra varmaste kramar till er alla. Annika

Åh, så vackra ni är alla tre, förstår att ni saknar er Lille-bror, det är alltid värst vid helgdagar, men jag är säker på att han finns där hos er ändå fast inte fysiskt förstås. Nu har den här midsommarhelgen passerat och här är varmt men inte så varmt som på självaste midsommarafton, för då var det lika varmt som vår första midsommarafton här 1998.

Du Triton får hälsa till dina mysbröder och även till två-beningarna att de ska ha skön vecka.

Kramar i mängd.

Så vackra kransar i år igen, en fröjd att se er. Ja varmt och fint har det verkligen varit hela midsommarhelgen, åh värmen fortsätter väl ett tag till.
Förstår er saknad efter lillbror och att ni tittar efter honom ibland. Men jag tror han kikar ner på er i era blomsterkransar, på matte och husse, på småfåglar och kotte från sin nya vackra och fridsamma värld han hamnade i . Fortsatt fin sommar till er alla.

Så fina ni är❤️Jag förstår att ni saknar Mini-Vinnie,saknar min Gin o Emelie varje dag. Emelie la jag alltid ut en kudde till på grusgången på sommaren 🥰Hon tyckte inte om att få grus under tassarna / Kramar Gin,Schweppes,Tonic,Water,Frasse o matte Christel

Men så fina ni är. Det är väl bra att ni har så duktig matte. Nospussar till er och kramar till er matte och husse 🌹🌹🌹

Underbara Tritte med dina bröder!
Så härligt att se och höra från er. Ni är så fina med era blomsterkransar. Det är så härligt att se så bra ni har det.❤️

Bara det bästa är gott nog åt er fina brödraskara, så duktig matte är med kransarna. Förstår att ni bär dem med stolthet och att ni hedrar minnet av Mini-Vinnie, han finns kvar i vårt hjärta här nere i Skåneland med skall ni veta. Önskar er en fin sommar alla boendes på Elfsborg, nospussar från Milou o Nellie med husfolket.

Hej på er! Så otroligt fina ni är i era vackra kransar❤️ Syns verkligen att ni känner er stolta och fina i dem❤️ Matte hon kan hon🌺 Så skönt att sorgen har lättat lite grann för er❤️ Såklart att lillebror finns med i era hjärtan❤️ Kram och nosisar ifrån på Gotland!🌺🌺🌺

Ni är sååå fina i era kransar! Härligt väder har vi med haft under helgen.
Tur vi har AC inne nu när det är så varmt
Ute ☀️🇸🇪🌻🌹
Förstår hur ni saknar Lillebror ❤️
Han är saknad av många 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *