Kategorier
Triton

Tittut go´vänner

– Titus heter ja´ och är liten, go och gla´…

Så har han då presenterat sig själv här ovan, min midsommarhemlis och hela familjens efterlängtade lillebror. En ljuvligt mjuk och rar liten gullis, som fått oss alla här hemma att glädjas!

S*Mannegumman´s Majoth Titus heter han, och har alltså samma ”gårdsnamn” som vi bröder. Söt som han är, behöver han bara titta med sin bedjande blick, för att vi ska smälta som smör i solsken!

Vår lille Titus älskar allt och alla och vill vara med överallt Ligger gärna hos Artemis i solstolen och kollar på alla pippis! Men nätterna igenom sover han fortfarande mellan husse och matte i sängen!

Tänk att en liten Titus kan sprida så mycket glädje i en hel familj! Han är ingen ersättare, för allas vår älskade Mini-Vinnie, men hjälper oss våga se framåt och njuta av sommaren och solens varma strålar.

Febus är sina vana trogen, den som drar med sig ”lillplutten” ut på bus. Kolla allmänningen under grinden är jättespännande, och Titus vet att det går att krypa ut under när säkerhetsstolpen inte är på plats.

Flyger både högt och lågt gör han redan nu, så vad månde bliva av denne lille akrobat. Hoppar meterhögt rakt upp i luften, och är nog den vigaste 15-veckors krabat vi här hemma någonsin skådat!

Det gör att jag måste hålla koll hela tiden, så att han inte blir för vidlyftig. Men det gör jag så gärna, så mycket trivsammare, som det blivit här hemma, sedan ”lillplutten” kom strax efter midsommar!

Tassekram Tritte

14 svar på ”Tittut go´vänner”

Åh vilken underbar blogg det här är. Vad roligt att få höra mer om den lille Titus. Tack för att ni förgyller mina dagar med den här härliga bloggen!

Så underbart för er alla med en liten lekfull Titus ❤️ Glad sommar önskar vi er alla ❤️
Signe och matte Anna

Åhhh så söt. Vilka ögon😍 Så ljuvlig. Förstår att hela familjen blommat upp och känner kärlek. Mini-Vinnie finns i så mångas hjärtan och där har han för alltid en plats. Våra hjärtan rymmer oändligt med kärlek. Nu har du också fått en plats i våra hjärtan.

Så rätt ni gjorde vad härligt med en ny liten solstråle som muntrar upp hela er familj. Så klart ingen ersättare för älskade Mini-Vinnie men livet går vidare och han skulle önska att ni blir glada igen. Så glad för er skull.
Nospussar från Milo o Nellie med familjen.

Så oskyldigt rar och ser så snäll ut men lite bus glimmar i ögonvrån. Å så vacker du är lilla vännen. Förstår att hela flocken blommat upp med den vitamininjektionen.❤️

Så roligt att läsa om alla bus lilleTilus hittar på
Förstår familjens glädje eft den stora sorgen
Så kul att följa allt här på
Trittes blogg💕💕💕💕😻😻😻😻

Vilken liten charmör ni fått i familjen, och vilka ögon💕 Ser nästan ut som målade eyeliner🤗 Förstår att ni har fullt upp med den lilla krabaten, men ett kärt besvär. Tassekramar till hela familjen från Lovis och matte Carina💖🐾

Super go lillebror ni fått,söt som socker och sprider glädje 😻
Så skönt med ett lyckopiller i sorgen ❤️

Nog var du en söt liten Titus, med gyllene guldgula ögon och högflygande planer har du också, vad månne detta bliva, hoppas att du lugnar ner dig och inte flyger iväg. Jag förstår att det är roligt med en lite goskille i huset, som hjälper till att sprida ljuset in i husets allra mörkaste vrår, ha en riktigt skön helg och hoppas att solen lyser på er alldeles lagom.

Må såg gott alla fyr- och tvåbenta där nere i länsstaden.

Kramiz

Sötaste lilla pyre, ni fått att ta hand om ,Tritte, inte för att ersätta Mini-Vinnie, utan för att hjärtat är rymligt, många får plats, var och en sin egen , så underbart fungerar det, nu får ni passa på honom och lära honom, så han blir en klok kisse, som sina bröder, massor med kramar till er ❤❤❤🤩

Det är så härligt att följa dina kattbilder och passande texter där till! Vilken lycka den här lilla sötnosen sprider, jag blir själv sugen att skaffa en ny katt! Vår katt blev sjuk och fick somna in för ett år sedan, det är så tomt utan katt! Jag gläds med att få besöka din sida! Kram!

Vilken underbar liten glädjespridare lille Titus är❤️ så roligt med en ny liten familjemedlem🥰 Jag gläds så med er, ska bli så roligt att följa den lilles hyss❤️ Kram och klapp till alla bröderna ifrån oss alla på Gotland!🌺🌺🌺🌺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *