Kategorier
Triton

Titusen flyger högt

och erövrar både tak och träd

Fart och fläkt, både högt och lågt, och en väldans massa bus och gullande mellan varven! Så lever vi sedan Titus kom, som en skänk från ovan, och la tass på hela vår familj.

Det sägs att blod är tjockare än vatten, och jag börjar nästan tro att det är sant! Inte minst när jag ser lyckan i lille Titus ögon när kryper ner hos sin store trygge farfarsbror, till vardags storebror, Artemis!

För faktiskt är det så att Artemis ”bästebror” Zeus är farfar till vårt lilla underverk Titus! I dag 4 månader ung och precis två kilo tung! Och redan på väg att erövra världen från lilla trädets högsta topp!

Fast allra bästa buskompisen är förstås storebror Febus! Ingen kan tro att han fyllt 10 år, när han sitter och lockar på Titus för en lekstund. Och de två kan verkligen busa, trots skillnaden i både storlek och ålder!

Hjälpa matte bädda sängarna i sovrummet är bland det bästa Titus vet! Hon behöver bara klappa händer, och kalla på honom, så kommer han slirande i kurvorna uppför trappan och upp i sängen i ett huj!

Själv nöjer jag mig med att vara ledare för flocken och njuter av den återvunna glädjen och harmonin här hemma! Har sagt det förut, och säger det igen, lille Titus har gjort underverk med oss alla!

Tassekram Tritte

8 svar på ”Titusen flyger högt”

En sån där liten pys gör alltid underverk och jag är säker på att han blir både ompysslad och bortskämd eller älskad som det egentligen heter. Ni är så söta hela högen av fyrbenta så jag blir så där glad i hjärtat när jag ser er, hoppas att ni har fått lite mer värme än vi haft de sista dagarna, för nog är skönare att slippa en tjock jacka när man går ut.

Ha det nu så skönt och efter regn kommer solsken i dubbel bemärkelse hälsa till dina bröder och till tvåbeningarna Triton.

Kramiz

Kära ni, det värmer i hjärterötterna att se hur bra det har blivit för er till slut. Lille Titus har fått det allra bästa hemmet tänkas kan, önskar er all lycka framöver. Nospussar från Skånetöserna Milou o Nellie med husfolk.

Åhh så gott att höra. Jag känner kärleken och lyckan lysa igenom dina ord. Bilderna går rakt in i hjärtat. Tänk så mycket glädje en liten katt kan ge. Ge sorgen andrum och livsglädjen åter det har han gjort, finaste lilla Titus.

Vad skönt att glädjen äntligen är tillbaka, för vem kan motstå en liten glädjespridare som Titus, nu gläds alla igen, och glädjen behövs, har kotte träffat Titus än

Så härlig han är lille Titus❤️ Kom med livsglädje och energi till er alla❤️ Förstår att bröderna är stolta och glada över sin goa lillebror. ❤️ Kan riktigt se mattes ansikte lysa upp när han kommer springande och vill hjälpa till med bäddning 🥰 Underbara bilder som vanligt, det är som att läsa en sagobok. Jag gläds så med er. Kram och tassklappar ifrån matte och hennes två lyckopiller❤️😻

Vackra bilder på katterna som vanligt 😻 jag blir glad av att se lyckan med er lilla Titus ❤️

Åh vad glad jag blir för er skull att ni är glada nu när lille Titys är hos er och förgyller dagarna för er. Ni förgyller dagarna för mig med er underbara bloggTack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *