Kategorier
Triton

Än blommar det…

…men hösten är här

Här sitter jag fortfarande sommarklädd bland rosor, alunrot och ljung. Känner höstmörkret smyga sig på, och börjar inse det vara dags för ullkragen att växa ut! Ingen höjdare direkt, men…

Med en liten Titus som solstråle åt oss alla, lär vi nog ska klara både höststormar och vinterkyla! I våra ögon världens gulligaste lille plutt, som bara älskar att hänga om halsen på oss storebröder.

Vi sörjde och saknade vår älskade Mini-Vinnie, och gubbade till oss, så både vinter och vår gick i moll. Ända tills matte samlade mod att tinga Titusen, som nu fått Artemis att råma som en ko av glädje igen!

Och visst är det härligt att se hur vår lille Titus smält in i ”gubbgänget” och verkligen muntrat upp oss alla här hemma. Han hänger ständigt om halsen på oss och tvättar här med glädje öronen på Artemis!

Liten och lätt flyger han runt i trädgården mellan toppen på lilla trädet och taket på redskapshuset, Numera fri som fågeln innanför grinden, och ständigt på span efter mattes alla lillpippis och storpippis!

Stor och stark håller Febus koll på allt lille Titus sysslar med på gården. Han är idolen och den outtröttlige buskompisen, medan Artemis är bästisen med den alltid välkomnande mysfamnen!

Själv är jag den trygge åldermannen som ansvarar för ett positivt ledarskap. Och jag beundrar verkligen Febus, som tar allt bus med ro och bara klämmer ner och slickar Titus kärleksfullt på huvudet!

Så söt och rar, och så full av liv, att vi alla har fullt upp att hänga med Men samtidigt så ljuvligt mjuk och go, när han slocknar, knattrar som en packmoped och trampar kärleksfullt med tassarna!

Tassekram Tritte-Gubben

6 svar på ”Än blommar det…”

Ja, nog blommar det hos er på alla de sätta och vis. Vackra blomster och lika vackra fyrbenta men en liten vacker ulltuss som det är full fart på mitt i bland er. Nog verkar Titus satt fart på er gubbar men ni är ju vare sig gamla eller gubbiga, bara så underbart vackra och ni ser så gosiga ut, så jag förstår att de tvåbeningar som kommer på besök borrar ner nästan i er underbara päls.

Solen skiner här med mellan regnskurarna, jag hade hoppats på mer sol denna höst men man får väl nöja sig med de minuter den tittar fram. Ni får må så gott i residensstaden och ta nu hand om varandra och tvåbeningarna.

Kramiz!

Underbara Tritte!
Å vad jag blir glad av att läsa din blogg. Mysiga kissekatter och vackra blommor vad kan man mera önska sig.
Lev gott i din härliga familj!

Hej! Vilken fantastisk fin trädgård ni har, med alla vackra blommor🌺 Märks att matte har gröna fingrar. Så härligt med lille Titusen som kom och spred glädje och bus hos er igen❤️ Ni är så otroligt vackra med era fina pälsar, som nu blir ännu större när vinterpälsarna kommer. Ha det så gott och en stor Kram och tassklappar ifrån oss på Gotland!❤️❤️❤️🍀🍀

Gläds mer er att ni fått en liten Titus att ösa kärlek över, bröderna är så duktiga och omhändertagande mot den nye i skaran. Det alltid lika roligt när det kommer ett nytt inlägg, så fina o förståndiga ord till alltid så vackra bilder. En skön höst önskar vi er från Skåneland. Nellie o Milou med hjälp av matte/husse.

I all eran sorg så är det så underbart att läsa att allt har vänt till det bättre 🥰 Så underbart att läsa om eran underbara lillebror Titus, och att han har skänkt er så mycket glädje och fått grabbarna bus att må så mycket bättre 💖💖 underbara och vackra bilder på er allihopa och alla fina färger 💖 ha det så gott allihopa 💙💙 Kramar från oss i Kolmårdskogen 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *